LASIKENGÄN TEEMATUNNIT

Syksyllä 2024 Lasikengässä alkavat Teematunnit. Ensimmäinen kerta on ke 31.7. klo 19.15-20.15 ja tunnit jatkuvat joka keskiviikko samaan aikaan. Opettaja: Outi Tonteri.

Mistä on kyse?

Teematunneilla haemme tanssitaitoa perusaskelen ulkopuolisessa ulottuvuudessa. Syvennämme tanssin perustekniikkaa (tukijalan käyttö, vartalon käyttö, jalkatyö) ja tutkimme miten nämä taidot vaikuttavat vientiin ja seuraamiseen. Opimme musiikkiin tanssimista (musiikin tulkintaa) ja etsimme keinoja toteuttaa tätä yhdessä parin kanssa.

Kenelle?

Teematunnit sopivat sinulle, jos suljetun otteen tanssit (foksi, tango, valssi) toimivat sinulla jo melko sujuvasti (huom. osaamiesi kuvioiden lukumäärällä ei ole merkitystä) ja haluat edetä tanssissasi ”seuraavalle tasolle”. Tuttu ja turvallinen perusaskel jätetään taakse. Lähdetään kuuntelemaan, mitä ideoita musiikki meille antaa ja miten nuo ideat muunnetaan parin kanssa yhteiseksi tanssiksi.

Varoitus

Tällä kurssilla annat pikkusormesi musiikkiin tanssimiselle — ja siltä tieltä ei ole paluuta!

Tuntisisällöt:

*ke 31.7.24 klo 19.15-20.15 Suomalainen valssi 1/2 (musiikin tulkintaa ja valssin variaatioita)

*ke 7.8.24 klo 19.15-20.15 Suomalainen valssi 2/2 (musiikin tulkintaa ja valssin variaatioita)

*ke 14.8.24 klo 19.15-20.15 sisältö avoin tästä eteenpäin (suunnitellaan kahden ensimmäisen tunnin osallistujien toiveiden mukaan)

Käytännön ohjeet

Kurssille ei tarvitse ilmoittautua, saavut vain paikalle. Sinulla ei tarvitse olla omaa paria, sillä meillä on vapaaehtoinen parinvaihto (teematunneilla myös tanssitaan paljon ilman paria).

Hinnat

*yksi kerta: 8€

*kortti 4krt: 28€

*kun ostat kerrallaan 2 kpl 4krt korttia: 50€

(huom. samat kortit ovat käytössä Lavatanssin peruskurssilla – jos käyt molemmilla kursseilla, pärjäät yksillä korteilla)

Maksutavat: käteinen, pankkikortti, epassi, smartum.

Scroll to Top